Povrat se priznaje samo uz predočeni račun kao jedini dokaz kupnje. 

Kako mogu zatražiti jednostrani raskid Ugovora, odnosno povrat naručenih artikala?
Imate pravo ne navodeći razloge za to, jednostrano raskinuti Ugovor o kupnji u roku od 5 dana, računajući od dana preuzimanja proizvoda. Ugovor se raskida pisanom obavješću o raskidu ugovora na način da se ispuni OBRAZAC ZA JEDNOSTRANI RASKID UGOVORA ili putem druge nedvosmislene izjave kojom izražava volju za raskidom ugovora. Kupac je obrazac ili prethodno spomenutu izjavu dužan dostaviti Prodavatelju, putem pošte na adresu sjedišta istoga ili putem e-maila; monamicouturee@gmail.com

Obrazac možete zatražiti putem e-maila monamicouturee@gmail.com. Obrascu ili izjavi je potrebno priložiti potvrdu o kupnji- račun.

Imaju li svi pravo na povrat? 
Pravo na povrat narudžbe imaju kupci za sve artikle koji su kupljeni bez popusta i plaćeni virmanski, te karticama jednokratno. Povrat nije moguće dobiti na artikle koji su sniženi, za koje su iskorišteni promotivni kodovi ili je plaćanje karticama na rate. Kako bi ste mogli ostvariti pravo na jednostrani raskid ovoga Ugovora (povrat), morate nas obavijestiti o svojoj odluci o jednostranom raskidu ugovora prije isteka roka. Isto se ostvaruje ispunjavanjem i slanjem obrasca koji možete skinuti na vrhu stranice ili putem druge nedvosmislene izjave kojom izražava volju za raskidom ugovora.Obrascu ili izjavi je potrebno priložiti potvrdu o kupnji- račun.

Primjerak obrasca za jednostrani raskid ugovora možete elektronički ispuniti i poslati. Ugovor možete jednostrano raskinuti u roku od 10 dana bez navođenja razloga. Potvrdu primitka obavijesti o jednostranom raskidu ugovora dostavit ćemo Vam, bez odgađanja, elektroničkom poštom.

Ako jednostrano raskinete ovaj Ugovor, izvršit ćemo povrat novaca koji smo primili od Vas, bez odgađanja, a najkasnije u roku od 10 dana od dana kada smo zaprimili Vašu odluku o jednostranom raskidu ugovora. Povrat novcaa biti će izvršen na isti način na koji ste izvršili uplatu.
 Povrat novaca možemo izvršiti tek nakon što nam roba bude vraćena. Smatra se da ste izvršili svoju obvezu na vrijeme ako prije isteka navedenog roka pošaljete ili predate robu nama, odnosno osobi koju smo ovlastiti za primanje robe.

Kako se vrši povrat, te da li se naplaćuje?

Povrat se vrši putem naše kurirske službe i naplaćuje se 10,00€. Na vaš zahtjev za povratom, prema dogovorenom datumu za prikup šaljemo našu kurirsku službu na vašu adresu. Kurir na vašu adresu dolazi sa naljepnicom. Kupljene predmete je potrebno složiti kako ste i zaprimili, te paket zatvoriti kako bi kurir naljepio naljepnicu prilikom prikupa. Kada paket dođe na našu adresu i sve ustanovimo, obaviještavamo vas o zaprimljenom povratu te započinjemo proces povrata novca. Novac se vraća u iznosu kupljenih proizvoda umanjen za troškove dostave i troškove povrata.