Kupnjom od minimalno 100,00 € kupljene proizvode šaljemo besplatno na Vašu adresu po izboru na području Hrvatske i EU i izvan EU!

Naručenu robu dostavljamo na adresu po izboru kupca ekspresnom dostavom unutar 5 radnih dana od trenutka potvrde raspoloživosti naručenih artikala. Trošak dostave se ne naplaćuje za narudžbe u iznosu od 100,00 eura ili više na području Hrvatske i EU.

U slučaju da je isporučeni proizvod različit od onog kojeg je kupac naručio i platio, ovlašten je i dužan obavijestiti nas o pogrešnoj isporuci te ima pravo na isporuku naručenog proizvoda, koji će mu biti dostavljen u roku 8 dana od zaprimanja obavijesti.

Ukoliko to nije moguće, kupac ima pravo na povrat novca u iznosu plaćene cijene proizvoda te cijene dostave i eventualno naknadu troškova povrata pogrešno isporučenog proizvoda ukoliko MON AMI nije u mogućnosti organizirati njegovo preuzimanje.

Također, kupac je dužan bez odlaganja vratiti pogrešno dostavljeni proizvod na našu adresu: FASHLINE d.o.o., Avenija Dubrava 15, 10000 Zagreb, kontakt: 0995300023.

 

Koliki je iznos dostave?
Unutar Hrvatske, dostava narudžbe čija je vrijednost manja od 100,00 eura naplaćuje se 3,00 eura za Hrvatsku, 5€ za Europsku uniju, te 9€ zemlje izvan Europske unije, a dostava narudžbe čija vrijednost iznosi 100,00 ili više eura je besplatna.

Što ako je paket koji mi je dostavljen oštećen? Jesam li ga dužan preuzeti?
Ako primjetite da je paket oštećen niste ga dužani preuzeti već možete zatražiti novu pošiljku. O tome nas je potrebno obavijestiti odmah isti dan na e-mail adresu monamicouturee@gmail.com

Ako kupujem proizvode za vrijeme trajanje akcije i promocije, da li je dostava besplatna? 
Dostava na snižene artikle se naplaćuje po redovnom cjeniku. 

Što ako nisam na adresi dostave kada dođe dostavljač?
Dostavljač će Vas kontaktirati i pokušati dogovoriti novi termin dostave, a zato nam je neophodan Vaš broj mobitela. Ukoliko paket ne zaprimite u roku od 5 radnih dana, obavezno nas kontaktirajte na monamicouturee@gmail.com kako bi smo čim brže ušli u trag pošiljci.

 

Nakon koliko vremena mogu očekivati da će naručeni proizvod biti dostavljen?
Proizvod će biti dostavljen u roku od maksimalno 5 radnih dana nakon što zaprimite e-mail obavijest u kojoj piše da je paket poslan.

Kako se vrši dostava?
Artikli naručeni putem MON AMI webshopa šalju se ekspresnom dostavom kurirske službe unutar 5 radnih dana od trenutka kada zaprimite obavijest da je narudžba poslana.